vrijdag 12 oktober 2012

Week #228 ~ Donna's DT week with Little Claire's.

Een nieuw stempeltje gebruikt deze keer, maar ik ben er niet zo blij mee. Veel te veel kleine dingen, dus moeilijk te kleur met copic's.
Vandaag is niet zo denderend voor mij, mijn bloeddruk is weer naar beneden gegaan , dat wil voor mij dus zeggen dat ik weer ziek aan het worden ben. Mijn sinussen zijn weer ontstoken, dus ademhalen gaat weer wat moeilijker. Nu dat is allemaal van voorbij gaande aarde, dus maar niet te veel klagen.
Ik heb een vrij druk weekend voor de boeg, dus veel kaarten zullen er dit weekend niet bijkomen.
Geniet dus maar ten volle van volgend kaartje.

8 opmerkingen:

Ria zei

Hallo Frouwke,
Mooie kaart heb je gemaakt,zelf kleur ik mijn stempels in met aquarel potloden,dan kan je wel de kleine dingetjes goed inkleuren.
Ik hoop dat je snel weer opknapt want ziek zijn is ook vervelend.
Fijn weekend,groetjes Ria

Anita Meijer zei

Hé bah Frouwke wat vervelend dat je ziek gaat worden, hoop dat het snel weer overgaat. Je kaartje is super geworden en inderdaad wat een gedoe is dat hé als er allemaal kleine elementen in de stempel zitten, maar ik vind het resultaat bij je toch heel erg goed gelukt hoor. Super.
Liefs van Anita

Unknown zei

Misschien toch potloden voor de kleine elementen, je kan ook combineren, potloden en copics,ik moet zeggen dat ik het toch mooi ingekleurd vind en je kaartje in het geheel mag weer gezien worden.
Vervelend dat je je ziekjes voelt, knap maar snel weer op!

Angela zei

WOW Frouwke ik heb met heel plezier je prachtige kaarten en creaties weer bewonderd. Mijn complimenten hoor.En leuk dat je volger ben geworden van mijn blog ik ook gelijk van jou geworden.

Groetjes Angela

Anke zei

Wat een mooie kaart. Prachtig gemaakt,.
liefs Anke

Christine zei

Ja sommige stempeltjes zijn niet makkelijk om te kleuren. Soms laat ik ze gewoon zwart, embos ze en geef hier en daar dan een klein kleuraccentje. Maar toch vind ik je kaartje mooi en echt wel voortreffelijk ingekleurd!
Liefs
Christine
PS Verzorg je hé!

Steph zei

What a lovely wintery card. Love the colours! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week, hope to see you again soon! x

jolanda zei

leuk kaartje