donderdag 21 maart 2013

Gewonnen!

Bij Hanna & friends had ik een tegoed bon gewonnen . Lekker gaan shoppen online, en ja hoor vandaag zat het al in de brievenbus.
Het kaartje waar ik mee gewonnen heb is dat wat ik gemaakt had van al mijn nieuwe spulletjes uit het kruidvat.
Ik heb me twee mooie bloemen mallen gekozen en twee zakjes met bloemetjes. Straks mijn nieuwe mallen eens uit proberen.
Dat jullie nog geen nieuw kaartje hebben gezien van mij komt doordat ik druk in de weer ben om mijn uitnodigingen te maken. We zijn volgend jaar nl 25 jaar getrouwd en ik wil iedereen een handgemaakte uitnodiging sturen. Ik had graag een soort tasjes gemaakt, maar mike vond een watervalkaartje veel mooier.
Je begrijpt dat daar wel aardig wat werk in kruipt. Maar zodra het prototype af is , post ik het wel. Ik verwacht dus vanavond of morgenavond ergens.
We hebben gekozen voor een beetje ludiek ipv poepsjiek, want wij zijn ook geen poepsjieke mensen, en we geven ook geen poepsjiek feest. Want daar hebben we de centen niet voor. Het gaat gewoon een reuze gezellige avond worden. Alléé dat hopen we dan toch :-)
Maar ik dwaal hier serieus af, ik ging je mijn kadootje laten zien. Met dank aan Hanna & Friends  en natuurlijk de online schop: http://www.schoenesachenhandgemacht.de/ voor de sponsering.5 opmerkingen:

Ethel Leurs zei

je kaart is prachtig Frouwke. Veel plezier met je nieuwe spulletjes.
Groetjes,
Ethel

Anita Meijer zei

Ben superbenieuwd naar jullie uitnodigingskaartje, leuk dat je ze zelf gaat maken Frouwke. Ik vind deze kaart ook weer helemaal schattig. Gefeliciteerd met de prijs die je gewonnen hebt, je hebt schitterende spulletjes uitgezocht, top.
Liefs van Anita

Unknown zei

Proficiat Frouwke, snel binnen ook!

Christine zei

Wat een leuke spulletjes, geniet ervan!
Liefs
Christine

ANJA 3D zei

Gefeliciteerd en wat heb je leuke spulletjes uitgezocht.
Gr. Anja