donderdag 21 maart 2013

Uitnodiging!

Ja hoor , het prototype is helemaal klaar. Jullie wisten al dat het om een waterval kaartje gaat. Ik heb als hoofdprentje een stempeltje van sliekje gebruikt en ingekleurd met copics. Nee ik heb niet geprobeerd om schaduwen te leggen, daar is het prentje te klein voor. Dan krijgen jullie twee labeltjes tekst, en dan een my to you prentje. Enkel het eerste prentje kan verschillen. Ik heb nl 3 leuke stempeltjes. Allemaal van Sliekje.
De bloemen aan de zijkant heb ik gemaakt met mijn nieuwe mal van memory box. En dan nog een lintje en klaar is klaartje! Graag jullie eerlijke mening !

En nu de foto reeks, zodat jullie niks missen :-) De eerste foto is meer helder van kleur omdat die met flits getrokken is en de rest niet. En eerlijk ... was te lui om de rest opnieuw met flits te trekken.  Btw aan de binnenkant wil ik de uitnodiging afdrukken op perkament papier, dat geeft net een beetje meer klasse.10 opmerkingen:

Unknown zei

Kei en kei leuk, top Frouwke!!!!!!!!!!!!!

Anita Meijer zei

Dat ziet er helemaal super uit Frouwke, dat worden schitterende uitnodigingen, geweldig gedaan.
Liefs van Anita

Patricia Wanten zei

Schitterende uitnodiging, Frouwke. Heel speels, vind ik veel leuker als dat poepchique gedoe. Het zal wel enorm veel werk zijn. Ik zou in jou geval de ingekleurde stempels kopiëren, dat scheelt een hoop werk. Ook je vorige kaart is een lieverdje en de gewonnen spullen zien er goed uit. Proficiat en veel plezier ermee.
Groetjes

Patricia

Ria zei

Mooie uitnodigings kaartjes Frouwke.
Gr Ria

Rachel zei

Wauw....prachtig! Mooi gedaan hoor! (wat een werk, daar ben je wel eventjes zoet mee!)

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. En wat een leuk idee om daar een uitnodiging van te maken.
Gr. Anja

Lenie zei

Wat een super mooie kaart.
groeten Lenie

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuk e uitnodiging kaartje vind hem super.
Groetjes Doris

moni zei

hallo frouwke,

die is zo leuk gemaakt

groetjes moni

Marlies zei

Proficiat met je gewonnen spulletjes Frouwke, hartstikke leuk voor je. En je kunt ze goed gebruiken nu je zulke mooie uitnodigingen aan het maken bent. je steekt er veel tijd in, maar ze worden dan ook prachtig! Fijne paasdagen en lieve groetjes, Marlies