zaterdag 16 maart 2013

Doosjeskaartje

Vanacht was mijn man heel lief voor mij!!!! Iedere twee uren heeft hij me wakker gesnurkt, grrrrr. Dus op het werk niet al te veel gedaan. En een half uurtje voor ik gedaan had, liet de reachtruckster een hele pallet yoghurt vallen. Dus met z'n allen helpen opruimen, maar vermits de rest liever de potjes opraapt die nog heel zijn, heb ik me maar bekommerd om de dingen die stuk waren, met alle gevolgen van dien. Ik hing dus echt van boven tot onder vol met fruityoghurt. Thuis gekomen, mij maar voor het wasmachine uitgekleed en onmiddellijk alles de was in. Om half drie dacht ik eventjes op de zetel een dutje te gaan doen. Euh echt niet hoor, na een half uurtje hingen er weer twee poezen ineen. Dan maar opgestaan en aan een kaartje begonnen. Ik ben al mijn oude modelletjes nog eens aan het maken. Is eigenlijk echt wel fun, want er zaten toch mooie dingen bij. Onderstaand patroontje heb ik van mijn knutselmaatje een paar jaar geleden gekregen. Ik ga het patroontje er weer bij posten. Je kan het in mekaar schuiven om op te sturen. En vermits cupcakes in de mode zijn, is dat het hoofdonderwerp van het kaartje.9 opmerkingen:

Unknown zei

Ja het blijft toch een top modelletje en je hebt er wat moois van weten te maken.
Hihi zurig vruchtje x je

Ria zei

Leuke kaart Frouwke,ik heb de tekening opgeslagen,bedankt.
Gr Ria

Mieke'S zei

Mooi gemaakt!
Groetjes Mieke'S

Patricia Wanten zei

En wat zei je man toen je thuis kwam vol fruityoghurt " dag mijn zoete druif"? We kunnen er beter maar eens mee lachen. Deze is weer super, Frouwke, mooi gedaan en leuke kleuren. Ik denk dat dit model nooit te oud word om nog eens te maken.
Nog een fijne avond.

Patricia

Anita Meijer zei

Hahaha wat zal jij lekker zuur en zoet geroken hebben Frouwke, ik zie het helemaal voor me Toetje Frouwke die thuis komt onder de vruchtenyoghurt. Maar gelukkig hebben we daar weer de wasmachine en de douche voor. Je kaart is ook al om op te vreten, helemaal super vind ik hem.
Liefs van Anita

Joke zei

Leuk verhaal wat zul jij zoet zijn geweest ha ha .
Leuk kaartje mooi model ook.
fijne zondag groetjes Joke

Ethel Leurs zei

Ziet er heerlijk uit Frouwke, leuk gedaan.
Fijne zondag!
Groetjes,
Ethel

Lenie zei

Wat een prachtige, heel erg lekker ziet hij eruit en mooi ingekleurd ook.
groeten Lenie

* Üla * zei

Wat een mooi kaartje en het modelletje ook, Frouwke.
Alleen niet helemaal wit met een vleugje pastel.
Bedankt dat je meedoet met onze uitdaging bij C&S (voorheen EKEF).
Groetjes, Ula