zaterdag 2 maart 2013

Frohe Ostern 20

Zo de inventaris hebben we overleefd :-) Om kwart voor 1 had ik gedaan met werken. Dus maar anderhalf uur overgewerkt. Vandaag hebben ze mij een bijzondere vraag gesteld. Mijn broer organiseert een mini "kunstenaars"tentoonstelling. Nu vroeg hij of ik ook wou meedoen, met mijn kaarten enzo. Ik ben dus zeer vereerd al weet ik nog niet of ik eraan ga meedoen.
Het is twee maanden lang ieder weekend. En vermits ik op zaterdag al niet kan. Twijfels oh ik heb zo'n twijfels ..... Ach ja heb nog even tijd om te beslissen.
Jullie hebben nog 1 paaskaartje van mij tegoed. De inspiratie voor dit kaartje komt ook weer uit "Creatief met kaarten". Nu kan ik weer aan verjaardagskaarten beginnen, 5 stuks, en dan dringend enkele rouwkaarten maken.8 opmerkingen:

Margreet zei

Schattig kaartje, Frouwke..wel een eer dat je broer je vraagt voor zijn kunstenaarstentoonstelling.succes met beslissen!
xxx Margreet

Unknown zei

Echt heel mooi kaartje, Top Frouwke!

Patricia Wanten zei

Wat een eer te mogen meedoen met zoiets maar het lijkt me wel zwaar 2 maanden. Moeilijke beslissing, succes ermee. Leuk kaartje met een schattig plaatje. Ik heb me dat hartjeslint ook getrakteerd deze week, ik vind het super leuk, alleen een beetje stug.
Groetjes

Patricia

Joke zei

Dit is weer een leuk kaartje leuk van kleur ook.
groetjes Joke

Lenie zei

wat een mooie kaartje en dat kuikentje wat een schatje.
groeten Lenie

Mieke'S zei

Wat een sweety!
En de kleurtjes ook!
Groetjes Mieke'S

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
Lieve groetjes Marianne.

Uta zei

Your card is so lovely. Thanks for joining us at Creative Friday.
Hugs, Uta