zondag 10 maart 2013

Léon zijn koets

Op het werk heb ik een heel verandering mee gemaakt deze week. Normaal verzamelde ik goederen via een  computerscherm. Nu sinds donderdag moet ik met voice picking werken. Wat dus wil zeggen dat ik zo een koptelefoon ( zoals een piloot) met micro op mijn hoofd heb staan de hele dag. Dan is er zo een dame die in mijn oor fluistert wat ik allemaal op mijn pallet moet zetten. En af en toe heb ik wel eens ruzie met die dame. Dan wil ze maar niet begrijpen wat ik zeg. Omgekeerd valt ook wel eens voor hoor. Dan brabbelt ze weer wat , en weet ik niet goed wat ik daar mee moet, maar meestal is ze tevreden als ik ok zeg dan :-)
Het plezier in werken gaan is daardoor wel een beetje geminderd moet ik zeggen. Maar ik ga toch nog graag.
Nu ja, Léon zijn koets, is niet echt een koets waar Léon zelf in kan, maar ter ere van zijn geboorte. Hij is de tweede week van januari geboren. En ik moet nog op kraam bezoek gaan, een schande ik weet het.
Ik bleef het maar uitstellen om de koets te maken maar nu is ze dus klaar!
11 opmerkingen:

Unknown zei

Wauw ik vind hem geweldig, je zal met open armen ontvangen worden en die koptelefoon dat dat vrouwke.....hihi je gaat vast dikke vriendinnen worden.

Anita Meijer zei

Ah wat heb je dit weer geweldig gemaakt Frouwke, helemaal super, zo mooi. En hahaha ja sorry hoor maar moest wel even lachen om je verhaal zie het helemaal voor me jij met je koptelefoon al steggelend aan het werk. Ach alles went zullen we maar zeggen dus ook deze mevrouw ...
Liefs van Anita

Ethel Leurs zei

Je wagentje is prachtig geworden Frouwke. En met de mevrouw van je koptelefoon komt het ook vast goed ☺
Groetjes,
Ethel

ANJA 3D zei

Schitterende kinderwagen. Met leuke details afgewerkt. Ach jij en die mevr. moeten nog een beetje aan elkaar wennen. straks hebben jullie aan een half woord genoeg en zijn jullie onder het werk moppen aan het vertellen. Wordt het vanzelf weer gezellig.
Gr. Anja

Mieke'S zei

Oef!...
Een hele mooie!
Je zult hem maar krijgen...wauw!
Groetjes Mieke'S

Relinde Scheepers zei

wauw super mooi gemaakt,frouwke

groetjes Relinde

Margreet zei

Wat een prachtkoets heb je gemaakt, Frouwke!
En succes met die vrouw op je hoofd!
xxx Margreet

Petra zei

wat een poeppie van een wagentje leuk gedaan.
petra

Dora zei

wat geweldig gemaakt. ziet er heel mooi uit.
groetjes

Joke zei

Wauw wat gaaf wat heb je dit mooi gemaakt.
groetjes Joke

Anoniem zei

Wat een leuk idee,iedereen zal het heel leuk vinden.
kuuk