zondag 18 november 2012

Week #234 with Bunny Zoe Crafts.

Sorry lieve bloggers ik heb jullie verwaarloosd deze week, maar het had zo zijn redenen.
Op woensdag morgend laat mijn dochter de camera vallen, lens kapot. Dus geen foto's meer trekken tot de oudste terug is dit weekend met de oude camera, die het godzijdank nog wel doet. Nu dit was het ergste nog niet.
Mijn man komt normaal gezien rond half vijf s' avonds thuis van het werk. Op woensdagavond dus niet, om kwart voor vijf kwam het telefoontje. Hij had met de motor tegen een auto op gezeten, maar niks ernstig zei hij. Het was maar 500 meter hier vandaan, dus ik snel de wagen in en naar daar. Niks ernstig, maar de ambulance was er toch al. Een jonge dame had haar wagen dus gekeerd, onder een brug, tussen twee kruispunten in, zonder richtingaanwijzers te gebruiken. Of zonder te kijken of de weg wel vrij was. Niet dus want mijn man kwam er net aan met de motor. Gelukkig maar tegen 30 km/u. Al bij al valt het mee, zijn linker knie is geraakt, en hij had een gat in zijn voet wat genaaid moest worden. Maar in het ziekenhuis vonden ze het niet nodig om medicatie mee te geven. Resultaat, donderdag namiddag, een heel rood warm been. Dus de huisdokter maar gebeld, die goede man was na een kwartier al hier. Bleek dus dat mijn man, bloedverdunners moest krijgen, antibiotica en ontstekingremmers. Nu komt iedere dag de verpleger om de spuit te zetten. Woensdag dus even langs de ombudsdienst in het ziekenhuis want dit pik ik zo maar niet.
Jullie zien dus dat het een vrij bewogen week is geweest. Daarbij komt nog dat mijn man niet mobiel is, enkel op krukken, dus hem moet ik ook wat verzorgen en alles wat hij deed in huis moet ik er nu bij doen. Weinig tijd, en zin in bloggen dus. Maar dat ga ik zodadelijk even goed maken.
Er waren bij het ongeval getuigen die mijn man heel goed geholpen hebben, en ik weet waar ze wonen, dus even een mooi bedankt kaartje gemaakt. Het doet mee aan de challenge van sketch saturday.


14 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Jeetje wat een week Frouwke, het zal je maar gebeuren. Ik hoop dat je man snel weer opknapt, goh wat een verhaal. Wat een lief kaartje heb je gemaakt voor de getuigen, echt tof van je meis. Doe het rustig aan en veel sterkte thuis
Liefs van Anita

Ria zei

Ach Frouwke,wat een nare week voor jou en je gezin.
Ik hoop dat je man spoedig hersteld van het motor ongeluk.
Mooi kaartje heb je gemaakt.
Gr Ria

Connie Leman zei

Oh jee !! Wat heb jij al een bewogen week achter de rug zo te lezen !! Hopelijk herstelt je man snel, zodat hij terug wat vrijer kan bewegen en de krukken aan de kant kan laten !! Een heel leuk kaartje dat je gemaakt hebt voor de 'redders in nood', veel sterkte voor jou en je gezin en veel geluk met de challenge !!'k zal duimen dat je deze mag winnen om het leed wat te verzachten ;) !! Ook jammer van je camera trouwens !! Groetjes en liefs, Connie

Mieke'S zei

Wat een leuk kaartje!
En sterkte met de zieke!
Groetjes Mieke'S

ANJA 3D zei

Tjeetje, wat een bewogen week heb jij achter de rug. tja, met een zieke man thuis heb je het een stuk drukker. Beterschap met je man.
Dat de medicijnen goed aan mogen slaan.
Je kaart is weer prachtig.
Gr. Anja

Unknown zei

Jeetje , dat is een hele nare na sleep en bedankt ook het madammeke dat zo dom bezig was.Veel sterkte en beterschap, je kaartje is mooi en zal zeker warm ontvangen worden!

Joke zei

Wat een bewogen week voor jullie en wat een fout van het ziekenhuis.
leuk die kaart zullen ze wel waarderen.
Beterschap voor je man.
groetjes Joke

jolanda zei

heel mooi kaartje.
beterschap voor je man

marja zei

Wooow wat heb jij een bewogen week achter de rug zeg!!! Hoop dat je man gauw weer opknapt!
Je kaartje is ontzettend mooi!

Lieve groetjes Marja.

Anke zei

Wat een verhaal zeg. Dikke pech. Hopelijk gaat het nu snel beter.
Je kaartje is prachtig
liefs Anke

Lenie zei

Wat een verhaal zeg en wens je man heel veel sterkte en beterschap toe.
Je kaart is mooi hoor.
groeten Lenie

Astrid zei

Jemig Frouwke, wat een verhaal zeg, wat zullen jullie geschrokken zijn !
Hopelijk knapt de been van je man snel op, waardeloos hoe ze hem in het ziekenhuis behandeld hebben :(
Je kaartje is echt schitterend, daar zullen ze vast wel blij mee zijn !
Sterkte met alles !

liefs Astrid

Unknown zei

Oh this is so cute- Thanks for getting sketchy over at Sketch Saturday xx

Anoniem zei

cheao toms shoes llbxjm mstjth toms outlet online xlmeyf vmlnic toms outlet online ybvnfy http://www.tomsshoes-2013.net
isabel marant ihmvdc dmssfv isabel marant pas cher lmttux lybxpp isabel marant dlmruo http://www.christianlouboutshoes8.co.uk