zondag 27 januari 2013

Frohe Ostern 7

Ja hoor een echte vintage kaart :-) Ik leer het nog eens ooit. Vinden jullie het ook zo leuk dat de sneeuw aan het verdwijnen is? Heerlijk toch die regen :-)
Als ik buiten kijken zie ik een heel ronde bolle schijnende maan boven de bomen uitkomen, is niet goed voor mijn nachtrust. Ik hou er meestal slapeloze nachten aan over als ik niets inneem dan. Dus maar weer een heel pilleke ipv een half vanavond. Mijn kaartje doet mee bij Sketch Saturday, die hebben meestal heel leuke sketchen, zo als nu ook weer.En ik heb denk ik een manier gevonden om iets of wat duidelijke foto's te trekken met de oude camera 's avonds. Gewoon de kaart onder de bureaulamp zetten, dat geeft nog de meest realistische kleuren weer. Nu moet ik niet vergeten om mijn link ook te posten op de site waar de challenge is. Want dat durf ik ook wel eens vergeten :-) En ja dan kan ik niet winnen natuurlijk!
13 opmerkingen:

Lenie zei

Wat een prachtige vintage paaskaart.
groeten Lenie

Patricia Wanten zei

2 Kaartjes, hoe doe je dat toch. ik ben bijna 2 dagen aan het mijne bezig. Je vorige kaart is wel mooi ingekleurd want het is nochtans geen makkelijke tekening om te kleuren. En deze kaart verteld dat het helemaal goed komt met jou en vintage kaartjes. Verder moet het inderdaad een leuk vooruitzicht zijn om het aantal werkuren te kunnen afbouwen. Ik leef al jaren in de luxe positie om niet te moeten mee werken, alhoewel dat de laatste tijd toch zwaar weegt en ik overweeg om een deeltijdse job aan te nemen maar dan nog is het leuk om gewoon tijd te hebben. Alvast veel succes in de nieuwe baan of nieuwe richting.
Groetjes

Patricia

Unknown zei

Ja hoor, weer gelukt, ziet er goed uit Frouwke!

ANJA 3D zei

Schitterende Kaart. Echt vintage.
Gr. Anja

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
Lieve groetjes Marianne

Eve zei

Wat een geweldige mooie kaart.
Groetjes Eve

Astrid zei

Een schitterend kaartje Frouwke !!

Liefs Astrid

jolanda zei

mooi kaartje

Mieke'S zei

Heel leuk kaartje.
Lief plaatje.
Groetjes Mieke'S

Marlies zei

Mooie kaartjes, de laatste twee! Je hebt er de vaart goed in zitten... Groetjes, Marlies

Anita Meijer zei

Wat is die schitterend geworden Frouwke, ik vind het een prachtige vintagekaart, helemaal super. Hoop toch dat je een beetje hebt kunnen slapen.
Liefs van Anita

Margreet zei

mooi vintage kaartje, Frouwke...jij bent echt in de Paaskaartensfeer...verstuur je die dan ook?
xxx Margreet

Steph zei

What a sweet card, I love the green you've used and such a gorgeous image. Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week, hope to see you again soon! x