zondag 24 maart 2013

Moeilijke bevalling ....

Hebben jullie dat ook? Dan denk je , oh dit is een leuke challenge, en ja die is ook leuk, die kunnen we combineren, en deze kan er ook nog bij. En het lijkt allemaal zo makkelijk. Tot je er tenslotte voor zit.
Staar, knip, leg,schuif, staar, verschuif, knip, leg , schuif, frons staar. Dat is zo wat ik het laatste uur gedaan heb. Maar langzaam na vele weeën is er dan toch een kaartje uitgekomen. Het is een meisje geworden, in mooi roze :-)
Hier staat de zwaarste lijst op, op de radio, voor diegene die niet weten wat dat betekend: tot 12 uur vanacht naar Metal luisteren. Niet echt inspirerend voor een romantische verjaardagskaart hoor!
Had beter voor een stoere mannenkaart gekozen, dat kwam beter uit met de muziek. Maar ja af en toe moet je ventje ook zijn zin geven. Hij heeft al verschillende avonden naar Rob de Nijs moeten luisteren, dus zal ik nu maar naar Metalica en AC DC luisteren. Ik kan die muziek wel pruimen, maar een hele avond is een beetje te veel van het goede.
Nu genoeg gezeurd, hier is mijn meisje dan:


12 opmerkingen:

Unknown zei

Het is het waard geweest Frouwke, ze is beeldig!

Anke zei

Zeker heb ik dat ook!
Het is toch gelukt want hij is prachtig
liefs Anke

Relinde Scheepers zei

Prachtige kaart geworden!

Groetjes Relinde

Anita Meijer zei

Oh jeetje ik krijg nu al hoofdpijn als ik de hele avond naar metal moet luisteren hahaha, nou ja ik zit meestal de hele dag naar kabouter plop e.d. te luisteren en daar wordt je ook niet altijd vrolijker van. Maar je kaartje is desondanks wel geweldig geworden Frouwke, ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

ANJA 3D zei

Schitterend kaartje. Leuke stempel en mooie kleuren. Ook je vorige kaart met het hondje is schitterend. Wat een snoepie van een stempel. Zo lief.
Gr. Anja

jolanda zei

prachtig kaartje

Ethel Leurs zei

Je kaartje is prachtig geworden Frouwke.
Fijne week!
Groetjes,
Ethel

Caroline zei

Hoi Frouwke,
Hahaha ... zó herkenbaar dat gestaar en geschuif met je spulletjes! Maar je kaartje is prachtig geworden. Bedankt voor het meespelen in de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

Ria zei

Mooie kaart geworden Frouwke.
Ik ben blij dat ik boven een hobby kamer heb want mijn mannetje zit altijd crimi,s te kijken en ik hou helemaal niet van filmen met veel geweld erin.
Dus heeft moeders haar eigen kamer en eigen TV hangen en een stereo toren op haar kamer.
Gr Ria

Cat's sCrap zei

Very elegant card. Bravo !

Thanks for joining us at Charisma Cardz this week.

Hugs from France.
Catherine.

Lenie zei

wat een schattig kaartje.
groeten Lenie

Nicola Jayne Saul zei

Beautiful card. Thanks for joining us at LEJ Designs and good luck, Nicola X