zaterdag 2 maart 2013

Stoere bink!

Ik had me toch cupcake vormpjes gekocht in de lidl, is me dat een miskoop geweest! Ze zien er heel netjes en leuk uit, tot je ze gebruikt. Lekkere cake gebakken alleen, .... je krijgt ze niet heelhuids uit de vormpjes. De siliconen vormpjes zijn veel te dik van stof, dus je kan het er niet ronduit plooien, en de bodem blijft vastplakken. Dus nu lijk ik net een kip die uit een bakje eet, als mijn kruimeltjes uit mijn bakvormpje pluk :-)
T' is lekker, maar geen zicht.
Op het werk bij mijn man wordt de vaste chauffeur 50 volgende week. Reden genoeg om een kaart te maken. Ik ken hem zelf ook van eerdere personeelsfeesten. Het is iemand die van het begin tot het einde op de dansvloer staat. Of er nu nog volk bij is of niet, hij is tevreden met zijn eigen als gezeldschap. Hij is altijd even grappig en goed geluimd, dus dat vraagt ergens om een humoristische toets. En ik denk dat ik daar wel in geslaagd ben. Voor het gemak heb ik de sketch van Sketch Saterday gevolgd. Het is de eerste keer dat ik een oranje kaartje maak, want die kleur ligt me eigenlijk niet. Maar omdat het in het knipvel voorkwam heb ik het er toch maar op gewaagd. Ik hoor het wel wat jullie ervan vinden.6 opmerkingen:

marja zei

Wat een geweldig kaartje frouwke!
Ach als de cakejes maar lekker zijn toch:))

Lieve groetjes Marja.

Ria zei

Mooie kaart Frouwke
Gr Ria

Anita Meijer zei

Hahaha hij is helemaal geweldig je kaart Frouwke, ik vind hem helemaal super en dat zal hij zeker ook vinden. Wat jammer van je miskoop maar de smaak is gelukkig lekker en daar gaat het toch ook om, beter zo dan dat ze helemaal geweldig uit de vormpjes komen en ze niet te eten zijn.
Liefs van Anita

Unknown zei

he die is leuk en grappig Frouwke.
Die gaat vast met een glimlach ontvangen worden!

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart! Ook heel toepasselijk! Jammer van je miskoop. Misschien kan je ze inspuiten met bakspray dat wil nog weleens helpen om ze mooier uit de vorm te krijgen. (het is maar een idee ik heb het zelf nooit geprobeerd) groetjes, Marlies

Donna Mosley zei

A really great card. Thanks for joining us at Sketch Saturday.

Donna x