dinsdag 12 februari 2013

Pimpen!

Hallo luitjes, hier ben ik weer eens. Heerlijk maar 20 uur werken per week! Mijn huisje ziet er weer wat opgeruimder uit, behalve in mijn knutselhoekje natuurlijk. Daar is net een dubbele clusterbom ontploft. Zo lijkt het toch.
Gisteren kwam mijn schoonzus langs ( eerste keer sinds 7 jaar) ons uitnodigen voor haar 50ste verjaardag.
Ik wist niet wat ik zag, ze woont hier thans maar een kilometer of 6 vandaan, en komt 2 keer per dag hier een straat verder door als ze naar haar werk rijdt. Maar ja , zo is ze nu eenmaal. Ze is dan nog meter van mijn jongste dochter. Wat geef je zo iemand? Ik ben dan maar even gaan rondneuzen voor een geldgeschenkje te geven. Kwam ik op een forum uit, waar ik een leuke tip las. Een curverbox vol met schelpenzand en centjes :-) .... Nou mijn slechte ik kwam boven en nam de bovenhand. Na een beetje speurwerk vond ik hier in huis nog een oude glazen voorraadpot, je kent ze wel, met de kurkendop.
Zo een mooie vierkanten waar ik vroeger wel eens snoepjes in deed. Is nog een huwelijkskado geweest.
Nu is het te hopen dat ik ze niet van haar kreeg, dat zou pas top punt zijn.
Ik heb de deksel helemaal gepimpt met kant en bloemen, een strik er rond, labeltje eraan. Schelpenzand, en centjes natuurlijk. Had ze maar meer moeten langs komen dan zou ik zo slecht niet zijn ( lol) Eerst wilde ik er nog een Tilda op kleven, maar ik vind hem zo wel af.Hier komt nog een laag schelpenzand over en dan een paar briefjes geld, zodat het niet dadelijk opvalt.10 opmerkingen:

Lenie zei

Ziet er leuk ook en hoop ook dat ze het kado leuk zal vinden.
groeten LEnie

Unknown zei

Je mag vaker slecht denken.....super creatie!

Mieke'S zei

Prachtig!
Heel leuk idee!
Denk dat het wel iets voor mij is om ook te maken.
Heb zelf ook van die
potjes staan.
Dank je, voor het laten zien.
Groetjes Mieke'S

Brigitte zei

wat zie dat er mooi uit
groetjes brigitte

Anita Meijer zei

hahaha wat ben je ook een gek wijf, super dit hoe je dat gedaan hebt, en nu maar hopen zij het ook kan waarderen, ach dat zal toch wel, ik vind het super origineel Frouwke.
Liefs van Anita

Marlies zei

Dit ziet er heel mooi uit Frouwke, een cadeau met een grapje. Hopelijk kan je schoonzus het waarderen, want het ziet er prima uit, voor herhaling vatbaar als je nog eens een leuk cadeau wilt maken. Groetjes, Marlies

ANJA 3D zei

Schitterend je gepimpte pot. Een heel leuk idee en een fantastisch cadeau om te krijgen.
Gr. Anja

Ria zei

Heel mooi kado Frouwke
Gr ria

Marlies zei

wat moest ik lachen toen ik dit berichtje las. Hopen dat je schoonzus nooit op je blog terecht komt haha. Een heel leuk idee om geld in te doen als cadeau! groetjes, Marlies

Anoniem zei

wat een leuk cadeau ,je zus zal het echt waarderen.kuuk