zondag 3 februari 2013

Frohe Ostern 8

Het is weer even geleden maar hier ben ik weer. Vrijdag op het werk heb ik duikles genomen, alleen niet in het water maar op de betonnen vloer. Met als resultaat een spierscheurtje tussen mijn ribben en een rechterarm die pijn doet van de spierpijn. Twee blauwe knieën en een blauw scheenbeen. Dus de duik was niet zo geslaagd :-). Er werd me wel met aandrang gevraagd om zaterdag op mijn tanden te bijten en toch te komen werken. Met de nodige pijnstillers en af te zien heb ik dat ook maar braaf gedaan. Want ik ben nu tenslotte ook 3 dagen thuis! Ja jullie lezen het goed, mijn werkweek begint in het vervolg op woensdag en loopt door t.e.m zaterdag. Elke dag maar 5 uurtjes, lekker rond de middag thuis, of kort na de middag pas beginnen. Wat een luxe! Ik hoop alleen dat de baas het een beetje apprecieerd dat ik zaterdag toch ben komen werken, er waren zo een 20 tal zieken in het bedrijf. Dus ik begrijp het wel dat hij het vroeg.
Ondertussen heb ik nog een paas kaartje in mekaar geknutseld, het stelt niet zo veel voor. Het heeft een 3D plaatje , een strikje en wat eitjes.


13 opmerkingen:

Unknown zei

Mooi Frouwke, 3D blijft het altijd goed doen.

Anita Meijer zei

Oh jeetje Frouwke het zit je ook niet mee de laatste tijd, nu dit weer, hoe krijg je het voor elkaar om zo een duik te nemen, respect dat je zaterdag bent wezen werken. Je kaartje is weer prachtig geworden.
Liefs van Anita

Epie zei

Toevallig op jouw blog beland en meid wat een mooie paaskaart , toppie !!
Fijne zondagavond van Epie

Ethel Leurs zei

Wat zul je geschrokken zijn Frouwke.
Wel voorzichtig doen hoor.
Je kaartje is prachtig geworden.
Beterschap!
Groetjes,
Ethel

Dora zei

oef...dat duik is niet zo goed gegaan dus...oei. dat kan pijn doen.
hopelijk werken de pijnstillers,
je kaart is mooi gemaakt, mooie bloemen en kantje gebruikt.
groetjes

Rachel zei

Ai...dat klinkt pijnlijk zeg! Beterschap en een beetje om jezelf denken hoor, werk is niet het allerbelangrijkste! Je kaartje is prachtig! xx

Anke zei

Beterschap. Je kaartje is prachtig
liefs Anke

ANJA 3D zei

Tja, beton is iets harden dan water. Ik geloof best dat je duik pijnelijk was. Toch tof dat je bent gaan werken. Je kaart is schitterend.
Gr. Anja

Patricia Wanten zei

Hoi Frouwke, wat naar, de ribben dat kan nog wel een tijdje duren eer dat gedaan is. Hopelijk is je baas een beetje dankbaar omdat je bent komen werken maar wel af en toe aan jezelf denken hé. Leuk kaartje trouwens.
Groetjes

Patricia

Marianne zei

Heel mooi kaartje is dit.
Lieve groetjes Marianne

jolanda zei

mooie kaart

Relinde Scheepers zei

mooie kaart Frouwke!

Lenie zei

Jij bent al helemaal in paas stemming prachtige kaart.
groeten Lenie