woensdag 27 februari 2013

Butterfly kisses trio

Goede morgen bloggertjes allemaal, voor mij start vandaag de werk week. Ik heb late dienst dus lekker uitslapen elke dag ( 8 uur is beter dan 5 uur) Van nacht weer pijnlijk wakker geworden van kramp in mijn rechterkuit, dat kan zo verd*md pijn doen! En nu natuurlijk spierpijn. Maar ja dat zijn dingen die voorbij gaan, is een dagje pijnlijk en we zijn er weer vanaf.
Zoals beloofd vandaag geen paaskaart maar een trio, ze doen ook niet mee met een challenge, gewoon drie leuke kaarten. Ik vond ze zo leuk om te maken, dat ik ze in drie verschillende kleuren heb gemaakt. Op eentje zit tekst, en de twee andere niet. Dan kan ik nadien nog zien voor welke gelegenheid ik ze gebruik. Ze zijn gemaakt naar een voorbeeld uit " Creatief met kaarten" pagina 16. Butterfly kisses, ja natuurlijk hoort er dan een vlinder op. De vlinders op de kaart ben ik vorig jaar toevallig tegen gekomen in de wibra rond moederdag. Ze zijn gemaakt van nylon en ijzerdraad. Het papier komt van die leuke langwerpige blokken van de action, en het lint komt ook vandaar.
11 opmerkingen:

jolanda zei

mooie kaartjes

Ria zei

Mooie kaarten Frouwke
Gr Ria

Rachel zei

Wat een prachtige kaartjes...mooie kleuren!
liefs Rachel

Unknown zei

Prachtig trio Frouwke!

Marlies zei

Mooie kaartjes! groetjes, Marlies

Anke zei

Mooie kaartjes. Leuk die vlinders erop
liefs Anke

Margreet zei

Stijlvolle, mooie kaartjes!
xxx Margreet

Anita Meijer zei

ja van kramp in je kuit daar word je niet bepaald blij van en dan de hele dag en morgen nog erger de hele dag spierpijn hebben. Maar meis wat heb je schitterende kaartjes gemaakt, ik vind ze prachtig Frouwke.
Liefs van Anita

Dora zei

mooie kaarten, allemaal heel mooi met dat papier en vlinder.
je paaskaarten zijn ook prachtig om te zien.
wat maak jij veel....
oei...kramp in de kuit..dat is pijnlijk.
inderdaad dan is volgende dag spierpijn.
groetjes

Joke zei

dat zijn weer hele mooie kaartjes.
groetjes Joke

ANJA 3D zei

3 schitterende kaarten. mooi papier en die vlinders zijn heel leuk.
Gr. Anja