maandag 25 februari 2013

Frohe Ostern 16

Wat leuk, vanmorgen stak mijn eerste " creatief met kaarten" in de brievenbus. Er staan weer super leuke kaarten in. Zodadelijk eens eentje proberen te maken. Maar eerst heb ik nog een paaskaartje voor jullie. Nog 4 en dan zijn ze klaar. Het spijtige is dat ik van kookdienst ben, dus het andere kaartje zal ik pas morgen kunnen posten. De hele namiddag is het hier weer aan het sneeuwen, nog een geluk dat het niet vriest. Dus het blijft niet echt liggen op de weg. Vanmorgen nog in de lidl een heel setje gekocht om cupcakes te bakken. Zo een bakplaat en mooie paarse vormpjes. Ze zijn makkelijk om mee te nemen naar het werk, dus om de 14 dagen bak ik er een deel. Gebruik gewoon 4/4 deeg hier voor, en niks met van die speciale fondant erover. Gewoon een lekker degelijke cakeje.
Het kaartje doet mee bij http://creativefriday.blogspot.de , anything goes, dus dat moet lukken. Ik ben nog steeds uit mijn restjes mappen aan het putten, het gaat goed zo :-)
9 opmerkingen:

Mieke'S zei

Heel leuk kaartje!
Het is net of er diepte in zit.
Komt waarschijnlijk door dat schuine strookje!
O, ik heb ook nog van dat papier liggen!
Allebei de soorten.
Nu zie ik pas hoe mooi het staat.
Succes er mee!
Groetjes Mieke'S

Unknown zei

ziet er weer top uit Frouwke!

Marlies zei

Frouwke, goed bezig met al je restjes, en weer een heel leuk kaartje. Je werkt wel hard, zo kom ik 2x per dag bij je op bezoek (nou ja, op je blog dan, haha, anders kreeg ik vast zo'n lekker cupcakeje...) Groetjes, Marlies

jolanda zei

mooie kaart

Ria zei

Mooie kaart Frouwke.
Gr Ria

Anita Meijer zei

Wat een prachtig kaartje weer Frouwke, heel mooi. Hier is inmiddels gelukkig alle sneeuw weer weg.
Liefs van Anita

Marianne zei

Wat een mooie kaart is dit.
Lieve groetjes Marianne

Astrid zei

Ziet er weer super uit Frouwke, prachtig !

liefs Astrid

Uta zei

Your card is so lovely. Thanks for joining us at Creative Friday.
Hugs, Uta