zondag 24 februari 2013

Frohe Ostern 15

Lekker knus binnen, als ik buiten kijk zie ik de vogeltjes op de voederplank de zaadjes weg pikken. Het sneeuwt nog steeds. Ondertussen ligt hier al 12 cm. Dus een echt knutselweertje. Ik heb weer een paaskaartje voor jullie klaar, en het doet mee bij sketch saterday. Daar hebben ze altijd leuke sketches om te maken. Er zitten weer fimobloemetjes op mijn kaartje, deze keer kleine blauwe en paarse. Echt leuk om te doen. Voorlopig kleur ik mijn licht grijze fimo met copics tot ik de juiste kleur heb. Het verkleurd niet in de oven, dus wel leuk, kan je veel kleuren hebben voor weinig geld :-)
Gisteren mijn gepimpte pot afgegeven, maar er kwam weinig reactie. Nu ik ken ze dus trek ik het me niet te hard aan. Dat ze maar plezier heeft van haar kopercentjes :-)
De poezen liggen hier overal lekker lui te wezen. Daarnet had er eentje de intentie om naar buiten te gaan, maar toen ze de sneeuw op haar oortjes voelde kwam ze toch maar snel terug binnen. Nu ligt ze lekker terug op de bank.17 opmerkingen:

Unknown zei

Mijn boerenkool pruttelt dus toch even piepen hier...wauw dat ziet er tof uit Frouwke en de fimo bloemetjes echt heel mooi!

Ria zei

Mooie kaart Frouwke en leuk met de fimo bloemetjes erop.
Gr Ria

Anita Meijer zei

Jeetje zoveel sneeuw, hier sneeuwt het ook al de hele dag maar gelukkig is het overgegaan in natte sneeuw. Pas maar op dat je niet insneeuwt hahaha. Je kaartje is weer helemaal super geworden Frouwke, ik vind hem pachtig.
Liefs van Anita

Rachel zei

Wat een leuk kaartje!
groetjes Rachel

Nicole zei

Wat een gezellige kaart Frouwke!! Hier sneeuwt het ook nog steeds maar de sneeuw blijft niet meer liggen. Liefs, Nicole

Lenie zei

wat een vrolijk en mooi paas kaart.
groeten Lenie

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Bloemetjes zijn prachtig. Hier sneeuwt het ook de hele dag, maar blijft niet liggen. Maar onze kat wil ook niet naar buiten. geef ze gelijk.
Gr. Anja

jolanda zei

prachtig kaartje

Mieke'S zei

Lief Paaskaartje.
Groetjes Mieke's

Joke zei

Leuk kaartje en lief afdrukje heb je gebruikt.
Het was vandaag ook lekker freubelweer.
groetjes Joke

jans zei

mooie kaartjes de afgelopen tijd gemaakt meis sorry voor de laate reacties maar kon niet op je blog komen grt jans

Christine zei

Mooi, fris paaskaartje! Laat de lente nu maar komen!
Liefs
Christine

Patricia Wanten zei

Leuke kaart, Frouke. Ziet er inderdaad een leuke sketch uit. Straks kan je een winkeltje beginnen in Fimo bloempjes. Zien er leuk uit.
Groetjes

Patricia

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
Liefs, Marianne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke frisse voorjaarskaart,nu het weer nog haha.Wat een gaaf idee om je fimo met copics te kleuren,staat heel leuk vindt ik.Creatief hoor,lieve groetjes Miranda

Marlies zei

Heel erg leuk weer. Goed idee om de bloempjes te kleuren, heb je altijd de goede kleur en geen restjes klei die je niet meer gebruikt. Ze zien er pico bello uit! Groetjes, Marlies

Donna Mosley zei

Gorgeous card, love the image. Thanks for joining us at Sketch Saturday.

Donna x