vrijdag 7 december 2012

Wedstrijdje kerstkaartje maken

Maak een kerstkaart in het paars

Terwijl ze de hele avond op de radio bezig zijn over de verwachtte sneeuwstorm, zit ik lekker binnen. Ik had gezien dat ze bij creamiep een wedstrijdje kerst kaarten maken organiseerde en wel in het paars. Laat dat nu net mijn lievelingskleur zijn.  Dus één van mijn lievelingssneeuwmannen uit gehaald, de copics erbij en aan de slag. Ik had ook nog een nieuwe hoekmal liggen die ik oh zo mooi vind, maar nog nooit had gebruikt. Nu dacht ik dat die helemaal uitgesneden werd, lekker niet dus. Dan maar zelf knippen :-)
Een paar paars - witte kerstrozen erbij, een lintje en een strikje, nog een tekstje en het was klaar.
Maar onder tussen is er hier nog geen vlok sneeuw gevallen. Ik ben eens benieuwd hoeveel er hier gaat vallen. Morgen avond naar het sportpaleis, de kreuners kijken. Dus laat die wegen aub open zijn morgen.
Mijn oudste dochter staat morgen voor een grote opgave. Ze heeft sinds een maand een vriend, maar die vriend weet nog niet dat ze een lichte vorm van autisme heeft, en morgen wil ze het hem gaan vertellen. Maar ze weet nog niet goed hoe en of ze het gaat durven. Anders zal ik het moeten doen voor haar. Dus vingers gekruist dat het de jongen niet gaat afschrikken.
Ik heb 4 dagen vrij, dus ben ik van zin om jullie lekker te vervelen met een hoop kaartjes :-)
Maar voor nu is het opruim tijd, en eigenlijk al ver slaaptijd, het is al 1 u 16 in de nacht. Heerlijk gewoon, is heel lang geleden dat ik dit nog eens heb kunnen doen. En nu het kaartje nog eronder plakken, en dan toch de bom maar eens opruimen zodat ik morgen een tafel heb om verder te knutselen.


De sneeuwman vraagt zich toch echt af wat die met die kleine kerstboom moet doen :p
6 opmerkingen:

Lenie zei

Wat een mooie paarse kerstkaart en ik wens je hele fijne knutseldagen toe.
groeten LEnie

Marianne zei

Heel leuk kaartje Frouwke.
Liefs, Marianne

Unknown zei

Gaaf easel kaartje Frouwke, knutelse vandaag!

Ria zei

Leuke kaart Frouwke.
Gr Ria

jolanda zei

prachtig kaartje

ANJA 3D zei

wat een leuke kerstkaart. met een leuke bedenkelijke sneeuwpop.
Gr. Anja