dinsdag 18 december 2012

terug naar af

Jeetje, had ik al mooi 35 cm van mijn voorste stuk af gebeurd het volgende.
Ik zit in de woonkamer te breien, lekker gezellig wat kaarsjes op tafel, spelprogramma op de tv. Zie ik mijn kat ergens willen gaan plassen waar het niet mag. Dus ik veer recht, gooi mijn breiwerk neer, en je voelt hem al aankomen, blijkbaar recht op de kandelaar, maar ik had het niet gezien.
Doe het doekje weg waar de kat op had geplast, dus naar de badkamer ermee. Ondertussen roept mijn jongste dochter : mama , mama uw breiwerk staat in brand.
Jongens was dat schrikken, 30 cm hoge vlammen, rook, stank. Ik sleur dat van de tafel, dadelijk uitgestampt. Godzijdank zat mijn dochter daar. Maar nu ben ik 35cm breiwerk en een paar breinaalden kwijt. Dus ik vrees dat ik mijn limiet van 31 december niet ga halen :-(
Maar ja dadelijk eens een nieuw stuk beginnen, vind het wel echt zonde.
Dit avontuur wou ik toch even aan jullie kwijt terwijl hier de vensters open staan om het huis te luchten.
Fijne avond nog.

11 opmerkingen:

Unknown zei

O jee wat een geluk bij een ongeluk zeg, even balen en hopen dat je nu geen garen te kort gaat komen!

Connie Leman zei

oooh jeetje Frouwke, dat moet vast schrikken geweest zijn ! Bijzonder jammer van je breiwerk natuurlijk en van de tijd die je er al in geïnvesteerd had, maar gelukkig was je er snel genoeg bij en heb je erger kunnen voorkomen !!! Het zal je vast nog een hele tijd bij blijven !! Wat een verhaal zeg !! Hopelijk kan je de volgende versie afwerken zonder verdere ongevallen of problemen !! Vele groetjes en hou de moed er in hé ;)
liefs,
Connie

Anke zei

Oeps dat is schrikken, fijn dat het goed is afgelopen!
Nu maar weer druk aan het breien dan.
liefs Anke

Ria zei

Nou dat is balen zeg,gelukkig dat je dochter het zag.
Gr Ria

Anita Meijer zei

Whahaha ja sorry Frouwke maar mijn fantasie gaat weer op hol, en zie het helemaal voor me, is helemaal niet leuk om om dit drama te lachen maar je schrijft dat het goed is afgelopen, en kan er niets aan doen maar zie het dan zo voor me dat ik er spontaan van in de lach schiet. Wel jammer van je al vergevorderde voorkant, en ben wel heel blij dat het goed is afgelopen dankzij je dochter die in de buurt was en het zag.
Liefs van Anita

Joke zei

Gelukkig dat het goed is afgelopen nu maar weer opnieuw steken opzetten.
groetjes Joke

Ethel Leurs zei

Gelukkig is het goed afgelopen, maar wel zonde van je breiwerk.

Groetjes,
Ethel

Dora zei

tjee.....inderdaad een hele schrik en je was zo ver!! maar gelukkig is alle goed afgelopen en zo knap van je dochter dat ze je riep. een hele goede actie van haar!!.
het is jammer van je breiwerk en wol....maar met zoiets kan je opnieuw beginnen met een andere limietdatum!! ((: het blijft wel balen. oef!
groetjes

Patricia Wanten zei

Dat is wel erg sneu, Frouwke maar het had ook veel erger kunnen aflopen. Het ziet er in elk geval reuze goed uit en na 31 december kan je het ook nog dragen, niet?
Groetjes
Patricia

Lenie zei

oh wat erg zeg en wat zul je geschrokken zijn, hoop dat de schade meevalt en de rook geur snel weg is.
groeten LEnie

Mieke'S zei

Zo hé, een hele schrik voor je!
Wens je veel succes met de volgende trui.
Fijne dagen.
Groetjes Mieke'S