zondag 23 december 2012

Vordering 3

Foei ben al even niet meer in blogland geweest, maar het is ook zo druk de laatste dagen, en dat gaat nog zo even door gaan. Ik werk zo hard op mijn werk tegenwoordig dat ik op sterven na, dood ben als ik thuis kom.
En voor de rest, ja , breien en breien he, want ik mag jullie melden dat het voorste gedeelte van mijn trui klaar is. Heb net alles uitgeteld voor mijn mouwen te breien, en de opzet al gedaan. Dus we gaan vooruit.
En de volgende trui staat al op het programma, een extra lange trui voor mijn dochter. De wol hebben we al gekocht, ze wil hem gewoon in jersey gebreid hebben, dus lekker saai :-)
Ik ga straks eens proberen om nog bij jullie langs te komen, maar ik beloof niks. Moet heel vroeg gaan slapen want morgen moet ik om 6 uur beginnen, en 's avonds hebben we kerstfeestje hier, dus moet ik na het werk nog beginnen met koken. Vandaag al heel veel voorbereidingen gedaan, maar je kan niet alles voorbereiden natuurlijk.
Ik wens jullie alvast allemaal een spetterend kerstfeest met fijn gezelschap en als het effe kan ook nog leuke kadootjes. Blijf voorzichtig vooral als je met de auto weg moet!


6 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Petje af Frouwke, je gaat als een speer, de voorkant ook al af na het vervelende incidentje van van de week met de kandelaar. Hij wordt prachtig.
Liefs van Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een huisvlijt Frouwke,knap hoor.Ik wens jou ook vast fijne dagen en een goed,gezond en creatief 2013!!lieve groetjes Miranda

Nicole zei

Oooohh wat vervelend dat je eerste 35 cm verbrand zijn maar je hebt hard doorgewerkt Frouwke!! Je bent er maar druk mee allemaal, je werk, je gezin je hobby.....Ik wens je hele gezellige Kerstdagen. Geniet ervan !!! Liefs, Nicole

Dora zei

zo...jij gaat echt als een speer!!
de ene net afgebrand en nu al de voor kant klaar en bezig met de mouwen.
super.
de kleuren ziet er heel mooi uit.
succes verder

Unknown zei

Het begint er op te lijken Frouwke, hier lag een mooie kaart met kikkers op de mat, super!

Ria zei

Nou ondanks de tegenslag ga je als een speer Frouwke.
Gr Ria