zondag 16 december 2012

Vordering 2

Tussen het breien door probeer ik nog dagelijks mijn blogrondje te maken. Ik vergeet jullie niet hoor!
Nu ondertussen is de rug van mijn trui klaar en heb ik al een 10 cm van de voorkant klaar. Alleen vraag ik me af hoe het komt dat het tweede stuk nooit zo snel vooruit gaat dan het eerste :-)
Vandaag veel kunnen doen, vermits ik om half zes al op was, kon niet meer in slaap komen. Met als gevolg, dat ik om half negen mijn ogen niet meer kon open houden. Dan maar even hup de bank op, en lekker geslapen tot 10 uur. Dus dat wordt op tijd bedje in vandaag, want morgen moeten we een uurtje meer werken, en dan kan ik maar beter uitgeslapen zijn. Oh ja ik heb deze week een evaluatie gesprek gehad op het werk. Mijn rendement lag mooi binnen het gemiddelde, maar mijn foutmarge was nog iets te groot. Dus nu weet ik mijn werkpunt. Hij kon wel niet vertellen welke fouten ik maakte :-)
Maar nu ga ik je mijn trui laten zien.

6 opmerkingen:

Ria zei

Het word wel heel mooi Frouwke.
Je gaat lekker snel met breien.
Gr Ria

Lenie zei

Nou dat schiet al op hoor en wordt mooi.
groeten LEnie

Marlies zei

Frouwke, je gebruikt een mooie siersteek en mooie kleuren grijs. bovendien heb je een mooie hand van breien, zoals ze dat zeggen, heel regelmatig. Je schiet goed op, in dit tempo heb je je trui snel klaar. Succes! Groetjes, Marlies

Anita Meijer zei

Hij wordt prachtig Frouwke, je schiet al aardig op. Super. En wat raar dat hij niet aan kon geven wat je dan fout deed.
liefs van Anita

Unknown zei

je trui gaat als een speer, als ze niet aan kunnen geven welke fouten je zou maken.............vind dat echt nergens op slaan.

Astrid zei

Dat ziet er super uit zeg, ben benieuwd naar het eindresultaat :)

liefs Astrid