donderdag 27 december 2012

Candy gewonnen!

Ik hoop dat jullie allemaal een even gezellige kerst hebben gehad als ik. Het was geweldig!
We waren maar met 4 , maar toch was het reuze gezellig.
Op de 24ste kwam de postbode langs met een leuke, dikke, witte enveloppe, helemaal uit het verre Nederland! Ja hoor, de candy die ik bij Joke gewonnen had, http://knutseldoosje.blogspot.be/, was net op tijd om nog onder de kerst boom te liggen :-) Waarvoor mijn grote dank Joke!
En kijk eens wat voor leuks er allemaal inzat:

Allemaal top stempeltjes! Gewoon geweldig!
Nu jullie weten allemaal dat ik nog stevig aan het breien ben, dus helaas heb ik er nog niks van gebruikt.
Gisteren had ik bijna mijn mouw klaar toen ik erachter kwam dat ik verkeerd gerekend had. Dus alles uitgetrokken, opnieuw berekend, en ja hoor nu is de eerste mouw af. De opzet van de tweede mouw heb ik net gedaan, dus misschien dat ik het boordje nog klaar krijg vandaag. Moet morgen weer om 7 beginnen met werken, dus moet ik optijd mijn bedje in. Nu ben ik me nog aan het afvragen welke kraag ik erop ga zetten, zo een grote die zo met een mooie boog valt, of een sjaal kraag. Dat laatste lijkt me ook wel wat, en dan in 2/2 gebreeƫn. Twijfel nog een beetje, maar ik denk dat het de sjaal kraag gaat worden, al wordt het dan wel een beetje gepuzzel met de kleuren, maar ook dat zal zich wel oplossen.

Voor de rest wens ik jullie een super, en veilige jaarswisseling. Met veel vriendschap en liefde, en al wat wenselijk is voor 2013! En denk aan de dieren, onze Silver heeft een smeekbede voor jullie ...9 opmerkingen:

ANJA 3D zei

Wat een gave candy heb je gewonnen. Gefeliciteerd.
Fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig, creatief 2013.
Gr. Anja

Anita Meijer zei

Wat een supercandy heb je gewonnen Frouwke, wat een hoop leuke stempels, ach joh daar kom je vanzelf wel weer aan toe, ze lopen niet weg. Eerst jouw trui af en dan de lange voor je dochter. Ben benieuwd straks naar het eindresultaat. Voor jullie ook een hele fijne oudejaarsavond en op naar een super creatief 2013.
Liefs van Anita

Margreet zei

Wow, proficiat Frouwke, wat een gave candy heb je gewonnen....je zou toch bijna je breiwerk neerleggen om er mee te gaan werken!
Jij ook een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar.

Ria zei

Super Frouwke.
Prettige jaarwisseling.
GR Ria

Nicole zei

Wat een gave prijs!! Proficiat en succes nog met je trui. Fijne jaarwisseling. Liefs, Nicole

Susie Wusie zei

Fijne jaarwisseling alvast!!!

Groetjes suus

Ethel Leurs zei

Gefeliciteerd met de gewonnen candy Frouwke!
Fijn weekend,
Ethel

Marlies zei

Proficiat met je mooie prijs! leuk dat jij hem hebt gewonnen na je (bijna)catastrofe met je trui! Je kunt ook af en toe een kaartje tussendoor maken toch. Ik ben nu even lekker een mooi boek aan 't lezen, daarna weer aan de kaarten. Een beetje afwisseling houdt alles leuk! Succes met je trui, hij wordt vast mooi en we zien de kaartjes wel weer verschijnen... Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013!! Groetjes, Marlies

Anke zei

Zo dat zijn veel prijzen.
Bofkont! Ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken
liefs Anke