zondag 27 januari 2013

Frohe Ostern 6

Vandaag voelen we ons al een stuk beter, nu is het enkel mijn neus nog die een hoop vocht te veel heeft blijkbaar. Dus het gaat de goede kant uit. Het is hier heerlijk aan regenen, ja heerlijk want de sneeuw smelt beetje bij beetje weg. Ik hoorde zelfs dat we woensdag lente temperaturen gaan krijgen!!
Nog één weekje 33 uren werken, en dan , joepie, maar 20 uren. Ik ben echt zo blij dat ik dat ga krijgen. Eigenlijk ben ik daar al twee jaar naar op zoek, 4 à 5 uren per dag werken. Dan heb ik tenminste tijd om hier in huis nog wat te doen, en nog te hobby-en. Ik weet ik ben een luxe vrouw, want de meeste moeten full time gaan werken om rond te kunnen komen. Mijn man heeft een gemiddeld loon, dus ik hoef niet persé full time te gaan werken. En het werk dat ik nu doe is fijn, maar fysiek ook wel zwaar. Dus liever 20 uren werken en nog een beetje mens zijn als ik thuis kom, dan 33 uren werken en onmiddellijk op de bank moeten gaan liggen als ik thuis kom.
Ik zit hier heerlijk binnen met de poes op de schoot mijn post klaar te maken. Want ja hoor, weer een kaartje vandaag! Een paars - blauwe paaskaart. En hij doet mee aan een challenge.
10 opmerkingen:

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Mooi frisse kleuren en een leuk plaatje.
Gr. Anja

Unknown zei

Geweldig kaartje en ook geweldig nieuws Frouwke, top!

Anita Meijer zei

Oh wat fijn voor je Frouwke dat je over een week 20 uurtjes gaat werken in plaats van 33, dat scheelt nogal. En als jullie je het kan veroorloven is dat toch helemaal super, is iedereen weer blij want aan een vrouw in huis die altijd maar moe is zitten ze denk ik ook niet op te wachten. Je kaartje is weer helemaal super geworden, heel mooi. Fijn dat je je weer wat beter voelt, nu begin ik de snotteren maar als het daar bij blijft ben ik allang blij.
Liefs van Anita

Eve zei

Leuke paaskaart en vrolijke kleurtjes. Groetjes Eve

Carol zei

A really super creation with lovely image and great design details. Thanks for joining us at Anything Goes challenge this time.
Carol xx DT

jolanda zei

mooi kaartje

marja zei

Wat een geweldig kaartje Frouwke, in prachtige kleurtjes!

Lieve groetjes Marja.

Lenie zei

Wat een schattig kaartje.
groeten Lenie

Robin Parker zei

What a darling image. Thanks for sharing on the Belli Challenge for Blue/Purple.

Connie Leman zei

Hey Frouwke, jij bent blijkbaar al druk in de weer met kaartjes voor Pasen !! Ze zijn stuk voor stuk prachtig hoor ! Ik wens je nog veel knutselplezier om je bestelling verder af te werken en ook leuk om te lezen dat je jouw contract kan aanpassen naar een 20-uren werkweek, dat is eigenlijk ideaal hé ;-)