zaterdag 5 januari 2013

Volgende breiproject :-)

Eerst en vooral, vorige kaartjes zijn niet voor dezelfde persoon. Zou grappig geweest zijn, maar helaas.
Nu, op 1 januari ben ik aan de lange trui van mijn dochter begonnen, en ja hoor vandaag, 5 dagen later is de rug klaar. Het is een trui met een extra lange boord, die gaat herhaald worden in de mouwen, voor de rest is ze gewoon effe gebreeen. De kleur heeft ze zelf gekozen, persoonlijk zou ik een paar tinten lichter gegaan zijn, maar ja het is haar keuze.
Daarstraks was ik in de zeeman en de wibra, en stiekem was ik al weer naar het breigaren aan het gleuren.
In de zeeman hadden ze heel mooie wol, zo 1 bol met verschillende tinten, bv paars met grijs, of blauw met heel licht blauw, echt wel mooi. Maar ik heb alles netjes laten liggen. Als ik klaar ben met deze, en ik heb dan nog zoveel zin om te breien, dan ga ik wel wol shoppen. Maar nu heb ik wijselijk besloten om geen aankopen te doen, want ik zou het wel eens moe kunnen zijn na deze 70 cm lange trui. En terwijl ik brei speel ik vlijtig de sims op facebook, mijn dochter haar schuld :-). Zijn hier nog mensen die dat spelen? Misschien kunnen we buren worden :p
Begin zo de indruk te krijgen dat ik alleen nog uit verslavingen besta: breien, koffie , sims, sigaretten, kaartjes, bloggen .... enz


5 opmerkingen:

Unknown zei

Breiwonder, je gaat lekker en ook een mooie vaste hand van breien.

Anita Meijer zei

Hahaha Frouwke en haar verslavingen, nou meis je buuf zal ik niet worden want dat spelletje speel ik niet, wel knap trouwens dat je dat tijdens het breien kan. De trui wordt weer prachtig, wat ga je hard zeg.
Liefs van Anita

Patricia Wanten zei

Dat gaat een gang, dat breien van u. En dan nog tijd hebben om kaarten te maken en spelletjes te spelen. Hoe krijg je het voor mekaar.Knap werk.
Groetjes

Patricia

Lenie zei

Nou dit ziet er ook weer mooi uit hoor, ben benieuwd naar het eindresultaat.
groeten LEnie

Ria zei

Dat ziet er goed uit Frouwke.
Gr Ria