zaterdag 26 januari 2013

Frohe Ostern 5

Gisteren, paniek, mijn muis was stuk. Onze silver, de poes, was op mijn bureau gesprongen en verschrok zich, maar hij bleef achter de kabel van mijn muis hangen. Bijna de laptop op de grond, mijn muis kon ik twee meter verder zoeken, maar die was stuk. Maar ik ben zo een heel klein beetje veel verslaafd aan de sims op facebook, dus ik kon niks meer. Dat was dus echte paniek. Gelukkig had mijn man nog een optische muis liggen, ze scrolt wel niet, maar ik kan weer spelen.
Op het werk was het zwaar vandaag, de koude lucht deed echt pijn aan mijn longen. Dus als ik morgen nog zo moeilijk adem ga ik maandag avond toch maar terug langs bij de dokter. Ik heb ooit een longontsteking gehad, en naar het schijnt ben je er dan veel vatbaarder voor. Toch maar een beetje opletten dus.
Dit keer heb ik een vintage paaskaart proberen te maken. Mijn beste knutselmaatje weet dat ik niet zo vintage achtig ben, maar de kaarten zijn voor een 90 jarige dame, dus mag het al wat ouder zijn. Het prentje komt gewoon van het internet, zoals gewoonlijk. Toch een leuke bron van prentjes en stempeltjes.:-)
Het doet ook niet mee aan een challenge deze keer.
9 opmerkingen:

jolanda zei

heel mooi kaartje

Christine zei

Jij gaat al snel een mooi voorraadje paaskaartjes hebben Frouwke! Schattig weer!
Liefs
Christine

Unknown zei

Lief kaartje Frouwke, pas wel een beetje goed op je zelf!

Patricia Wanten zei

Haha, de kat en de muis. Wat een verhaal. Maar kijk je wel een beetje uit met je longen, want inderdaad als je reeds een longontsteking hebt gehad ben je veel kwetsbaarder.Het kaartje kan best, vooral omdat het voor een oudere dame is.
Geniet nog van het weekend.
Groetjes

Patricia

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Sterkte met je longen.
Gr. Anja

Anke zei

Heel leuk kaartje
Beterschap
liefs Anke

Joke zei

Deze is ook erg leuk.
groetjes Joke

Marlies zei

Je bent mooie paaskaarten aan het maken Frouwke en je tempo ligt ook hoog. Zo krijg je ze gemakkelijk af! Die oudere dame zal ze zeker prachtig vinden. Is ze Duitse? Lieve groetjes, Marlies

Anita Meijer zei

Hahaha je kat dacht waarschijnlijk oh wat heerlijk ik heb honger dus ik ga dat muisje is lekker opeten (lol). Nee vervelend dat je muis kapot is maar gelukkig was er nog een oplossing in huis. Doe je wel voorzichtig met je gezondheid, want op een longontsteking zit je niet te wachten denk ik.
Liefs van Anita