woensdag 1 augustus 2012

Fotoalbum

Het wonder is geschiedt, ik heb voor het eerst in mijn leven gevlogen. Niks speciaal zul je misschien denken, maar voor iemand met angstaanvallen is het een grote stap, dat kan ik je verzekeren. Maar alles is vrij goed gegaan. 
Samen met mijn man ben ik naar Marseille in het zonnige Zuid-Frankrijk geweest. We zijn maar 3 dagen gegaan, maar dat leverde al prachtige foto's op. En wat ik een beetje mis bij die digitale foto's is het tastbare. Je kan niet zo gemakkelijk meer zeggen : Ik breng de foto's wel mee! Dus heb ik het er op gewaagd om een album te maken. Het is niet zo geworden zoals ik in gedachten had, want hier in blogland zie je pareltjes van fotoalbums, maar ik heb het geduld niet. Ik heb het er moeilijk mee om meer dan 1 dag aan iets te knutselen. En zo een album is nu eenmaal niet zo snel klaar. Het heeft dus geen kaft, en om de bladeren samen te houden heb ik twee kleine sleutelringetjes gebruikt.
Ik heb een collage gemaakt van de pagina's, ik hoor wel wat jullie van mijn eerste probeersel vinden.

Nog een zonnige dag verder,
 en bedankt voor jullie commentaren ,
 want ik lees ze steeds met plezier!


6 opmerkingen:

Lia zei

Wat leuk, dat je het vliegen hebt gewaagd! Je bent een ervaring en een heleboel foto's rijker en je hebt er een mooie collage van gemaakt!
Groetjes,
Lia

Nicole zei

Wat goed dat je je angst overwonnen hebt. Chapeau!! En je album ziet er helemaal gaaf uit hoor!! Prachtig. Liefs, Nicole

Unknown zei

Zowel, je album, foto's en je moed....GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!

Ria zei

dat ziet er heel goed uit en goed van je dat je met het vliegtuig bent gegaan.
Gr Ria

Ethel Leurs zei

Prachtige foto's frouke. Je mag trots zijn op jezelf dat je je vliegangst hebt overwonnen.
Groetjes,
Ethel

Petra zei

jou album zie er toch ook heel goed uit.
supper.
Petra