zondag 28 april 2013

De postbode brengt ....

Oh wat een heerlijk weekend! Gisteren kwam ik thuis van het werk, had de jongste gepoetst!! ( had vrijdag al wel gepoetst maar ja) . Ze hadden de kattenbakken zuiver gemaakt. Mijn man was buiten bezig.
Dochterlief had ook eitjes gekookt om te eten 's middags. Ik was verwend!
Deze middag had manlief broodjes in de oven gestoken .... wat gebeurd er allemaal. Weten zij iets wat ik niet weet? Ga ik dood ofzo? Lol Ik snap het niet, maar geniet er gewoon van. Voor moederdag is het nog wat vroeg, en op het eerste zicht moeten ze niks van mij. Dus laat maar bollen zo. Dat mogen ze meer doen :-)
Gisteren heb ik ook een klein beetje tuin gemaakt, wel 6 sla plantjes en 3 aardbeiplantjes geplant. En weten jullie wat? Mijn sla heeft de eerste nacht overleefd. Dat is niet zo evident hier omdat het buiten wemelt van de huisjesslakken die sla wel echt een lekkernij vinden.
Vandaag buiten nog wat opgeruimd, een klusje gedaan wat manlief niet graag doet. Het ene plezier is het andere waard niet waar?
Nu mijn kaartje .... heb het nieuwe modelletje nog eens gemaakt, vind het een heerlijk kaartje.
Groen is het geworden, zelfs de postbode die erop staat. Het papier is hoofdzakelijk van het boekenvoordeel. En het stempeltje ... tja charmer natuurlijk :-) Ik geef hem ook weer mee voor jullie.

vrijdag 26 april 2013

Poezendame

Vandaag was ik al om 7 uur wakker. Het zonnetje scheen toen nog lekker. Na mijn kopje koffie even in de tuin gewerkt, toen gepoetst. En dan .... had ik tijd :-) Dus tijd om even te knutselen.
Deze keer heb ik, voor mij, niet zo voor de hand liggende kleuren gebruikt.
Oranje, blauw en groen.
Natuurlijk weer een mutsemie gekozen als stempeltje. Mijn zus is in juli jarig en sinds enkele jaren heeft ze meer poezen dan mij. Dus leek deze stempel me wel heel geschikt voor haar verjaardag.
Ik heb me aan de sketch van sketch saterday gehouden, aan de polkadots van charisma cardz en aan het groen en blauw van 2 sisters.


dinsdag 23 april 2013

Geleend!

Gisteren kwam ik op het blog van Jannie van der Zwam en zag ik me daar een droom van een kaartje. Een modelletje dat ik nog nergens was tegen gekomen. Nu ik zou ik niet zijn mocht niet beginnen te tekenen en te tellen om het na te maken. En ja hoor na een half uurtje was ik eruit. Heb meteen ook een malletje gemaakt van het modelletje zodat jullie er ook wat aan hebben. Maar toen kwam het probleem, hoe ga ik het inkleden. Vermits ik twee stempels wou hebben die wat met mekaar te maken hadden, en geen magnolia waren. Want eerlijk ... ik ben magnolia een klein klein beetje moe gezien. Dus nog anderhalf uur pinterest uitgespit. Oh wat heb ik daar wat moois ontdekt!
Allemaal prenten uit een kleurboek (charmer coloringbook) volgens diegene die ze gepost heeft. Liegt hij/zij, ja dan lieg ik ook natuurlijk. Het zijn allemaal mannetjes met grote mutsen op, ik vind ze super schattig. Nu ja kijken jullie zelf maar!

Dit is het kaartje van Jannie!

 Zij zit te wachten tot hij bloemen brengt voor haar verjaardag!
 Zijn ze niet schattig!zondag 21 april 2013

Totaly Cute!

hé hé, de hele dag rondgelopen en gedaan. Mij verveeld niet weten wat doen. En dan ligt mijn keuken te wachten ... ene muur is gedaan, ja hoor oranje, en het is mooi. Onderaan zal ik een foto posten.
Ik ben normaal zo niet, dat ik het laat liggen maar ik heb geen zin om te verven, erg he! En momenteel is moeilijk om mijn post te maken want de kids zijn hier aan het ratelen.
Wat wou ik nog vertellen, ah ja ik ging normaal gezien meedoen aan een tentoonstelling, maar dat gaat niet door. Nu de organisator heeft me gezegd dat hij een hobbytentoonstelling gaat organiseren in oktober, dan ben ik natuurlijk wel van de partij.
Voor de rest gaan hier alles zijn gewone gangetje.
Jullie weten dat ik overlaatst pinterest heb ontdekt. Daar heb ik zo leuke stempels voor babykaartjes gevonden dat ik het niet kon laten om er mee aan het werk te gaan.
Het is een beetje een verrassingskaartje geworden.

Robyn's Fetish challenge blog: CHALLENGE # 156 - "MAKE YOUR OWN FLOWERS"

Nu mijn keuken muur:


maandag 15 april 2013

Wat groeit er in de tuin?

Dit dagje is goed besteed. Het begon met een kop koffie buiten in het zonnetje, heerlijk toch!
Toen een paracetamolletje tegen de hoofdpijn :-) Facebook even nakijken, spelletjes op orde maken en dan aan de grote klus begonnen. De oudste haar kamer behangen met vlies behang. Ik heb deze week een dagje extra vrij gevraagd omdat ik niet wist of ik op tijd zou klaar zijn hiermee. Wat blijkt .... de kamer is af! Morgen verf kopen, en ineens voor de keuken ook. Ik heb toch nog 2 dagen dus ga ik er mij aan wagen. Al jaren heb ik het idiote idee om een appelsien oranje muur in mijn keuken te maken. En ja hoor, dat gaat morgen gebeuren. Ik denk dat ik het ga combineren met beige, en een heel heel licht oranje plafond. Als het af is laat ik het jullie weten of ik opnieuw moet beginnen in een andere kleur of niet :-)
Maar na al dat geklus lekker ontspannen met een kaartje. Het mag van mij meedoen met 3 challenges.
En hier komt ie dan:


zondag 14 april 2013

Bleu lady

Wat een heerlijk weertje vandaag! Vanmorgen zag het er niet echt best uit, maar namiddag, jeetje, echt lekker. Dus heerlijk de barbecue aangestoken, lekker gegeten, ijsjes achteraf en een heerlijke wandeling.
Nou dat tochtje leek me in gedachte toch korter dan in werkelijkheid :-)
Vermits het vanmorgen nog geen weer was om buiten te zitten ben ik aan de freubel gegaan. En nu dat de vaat aan de kant is heb ik het kaartje afgewerkt. Het is een verjaardagskaartje geworden met een heerlijke taart op!
Ludiek

Welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie erbij gekomen zijn! Hoe meer zielen hoe meer vreugde!
Nu kreeg ik gisteren de vraag om een wel heel speciaal kaartje te maken. Het moest wat ludiek zijn, en de ontvanger zijn bij naam is : Magere Hein!
Tja, hoe gingen we dit oplossen. Ik heb gekozen voor een beetje verrassingseffect. In eerste instantie krijgt hij een bloemetjes kaart, niet zo evident voor een man van 32 :-)
Maar er zitten een paar luikjes op de kaart, en als hij die open doet ......
Kijken jullie zelf maar!

zaterdag 13 april 2013

Pastel

Na mijn mindere kaart van daarnet ben ik even gaan rondneuzen op de verschillende challenge blogs. En toen kwam ik een leuke sketch tegen bij kaartjes-inspiratie. Tot ik de inzenddatum in het oog kreeg. Ik had nog net 1u 54 min de tijd om in te zenden. Vandaar dat deze post heel snel na de vorige komt. Sorry maar dit kaartje is veel mooier geworden dan het vorige. En nog steeds is er niemand thuis, de poezen zijn wel wakker, maar voor de rest nog niemand die me stoort. Momenteel zit onze Silver naast mijn toetsenbord mij aan te staren. Gekke kat!
Maar ja mijn kaartje, hier komt ie dan ....

ps: had nog 1 uur en 11 minuten over :-)


Bloemenregen ...

Heerlijk, iedereen is hier weg .... alleen ikke is thuis :-)
Dus ik kan lekker freubelen zonder dat ik met iemand rekening moet houden. Zelfs de poezen liggen braaf  te soezen hier of daar. Tasje koffie, sigaretje, muziekje op de achtergrond, gewoon geweldig.
Spijtig genoeg kan ik dat niet van mijn kaartje zeggen :( Mijn bedoeling was om een heel mooi vrolijk lente kaartje te maken. Helaas pinda kaas, het is een veldboeket geworden wat dan nog doormekaar gevallen is.
Allee daar lijkt het toch op. Heb eventjes gedacht om het even richting vuilbakje te laten gaan maar omdat ik het niet zo leuk vind, daarom iemand anders misschien wel.
Gewoon hopen dat het volgende kaartje leuker wordt.donderdag 11 april 2013

Vroeg op :(

Vanmorgen om 5 uur al wakker geworden, even langs de badkamer en hup terug onder wol. Maar dat lukte niet, en maar draaien en keren, hoesten en proesten. Dus toch maar opgestaan met het idee om ;om 7 uur op de bank een dutje te doen. Dat is er ook niet van gekomen. Wel een heerlijk badje genomen, en nu maar hopen dat we het uithouden tot vanavond. Dan gaan we de zaal bespreken voor als we 25 jaar getrouwd zijn. Dus moet er wel even mijn hoofd kunnen bijhouden. En dan te denken dat ik nog 1000 doosjes moet verzamelen op het werk :-) Ik ben orderpicker voor de lidl winkels, dus palletten klaar maken voor de winkels.
Nu ik heb mijn tijd goed besteed en mijn mutsje afgemaakt, ik zal het onder de kaart posten. Want ja hoor, dankzij Joke haar tip heb ik een kerstvrouwtje gevonden. Ik heb nl een cd met 5500 stempels op, waaronder ook enkel bekende namen :-) En daar zat ze tussen. Dus weer een kerstkaartje vandaag.En nu zoals beloofd het mutsje :-) Straks weet ik te zeggen of ze warm genoeg is om in de koeling te werken. En euhh; de bloem en de strik staan aan de zijkant, niet in het midden van voor zoals het hier lijkt.

woensdag 10 april 2013

Purple flower

Vandaag eens een ander kaartje dan dat je van mij gewend bent. Ik heb namelijk geen papier gebruikt, buiten voor het maken van de roosjes en de klimop. Dus vrij sober, en toch niet. De roosjes zijn gemaakt met een floral  pons van Nellie snellen. De stempel is uiteraard gekleurd met copics. En laat nu me nu even heeeel trots zijn op de manier waarop ik ze gekleurd heb. Dankzij mijn dochter en het iets meer stiften in huis hebben, heb ik het door hoe ik een verloop moet kleuren. En ik ben fier op mezelf!
Maar oordelen jullie zelf maar, aan/opmerkingen zijn altijd welkom, positief of negatief.